Nieuws

Geen Sinterklaas zonder chocolade!

Onze Sinterklaascollectie is terug! Ontdek al onze bekende figuurtjes naar het evenbeeld van Sinterklaas in pure, melk- en witte chocolade, en dat in alle maten en gewichten!

Onze lekkernijen

O, kom toch eens kijken wat ik in mijn schoentje vind:

Chocoladeballetjes in 6 smaken kleurrijk en individueel verpakt, hét lievelingstussendoortje van de Sint.
– Kleine of grote snoeper? Je kiest uit figuren van 50g, 100g,150g en 400g. Romige chocolade om stukje voor stukje smakelijk op te peuzelen.
Gouden munten en schattige figuurtjes in marsepein om het kinderfeest helemaal af te maken.

 

Alle chocolade is gemaakt met 100% Belgische chocolade en 100% pure cacaoboter… zonder palmolie.

Laat je betoveren door onze Halloweenballetjes!

Met onze Halloweenballetjes zul je zeker en vast de kinderen uit je buurt betoveren op 31 oktober. Dat is immers de dag waarop onze engeltjes zich verkleden in monsters en op zoek gaan naar snoep.

Chocolade of je leven? Onze heerlijke Halloweenballetjes doen ze rillen van plezier!

Met melkchocolade en knapperige praliné of met melkchocolade en hazelnootpasta, ze zijn allemaal even beangstigend lekker!

Da’s griezelig véééééél chocoladeplezier voor jong en oud.

Herontdek onze herfstpralines dankzij de terugkeer van de Champignon met witte chocolade en gezouten karamel of met pure chocolade en chocolademousse, en de Aubes d’Hiver met crème au beurre en ganache van pure chocolade met veenbessen.

En dan zijn er nog de walnoot in melkchocolade gemarmerd met pure chocolade en notencrème en de herfstblaadjes in melkchocolade gemarmerd met pure chocolade en praliné.

Iedereen gaat door de knieën voor deze herfstige lekkernijen!

De truffel: onze ster van de herfst!

De dagen worden korter. De temperatuur daalt. Een frisse bries ruist door de dwarrelende bladeren. De herfst staat weer voor de deur… En als we daar nu eens van profiteren om onszelf een pleziertje te gunnen?
Doe je ogen dicht en beeld je in… Heerlijk binnen in de knusse warmte deel je zalige Leonidas-truffels met de mensen van wie je het meest houdt. Het fijne jasje van chocolade omhuld met cacao smelt in je mond en je proeft de zachte smaak van de ganache.

Een originele vorm, een heerlijke vulling… bij Leonidas is de truffel altijd al een echte topper geweest. En vandaag bieden we je dit heerlijke chocolaatje, dat eind 19e eeuw werd uitgevonden, aan in maar liefst 4 heerlijke versies, beschikbaar in al onze winkels.

Maak de lekkerste warme chocolademelk van de beste chocolade. Een Pyramide van Leonidas is een heerlijk stukje chocolade van de beste kwaliteit voor het ultieme verwenmoment: een verse mok warme chocolademelk.

Ontdek de 4 smaken:

– Choco Latte: Ganache met traditionele melkchocolade

– Cappuccino: Ganache van melkchocolade en 100% Arabica koffie

– Mexique: Ganache van pure chocolade uit Mexico met 68% cacao

– Chai Latte: Kruidige ganache van melkchocolade met een chai theearoma verrijkt met een vleugje honing

Warme chocolademelk hoort niet zozeer bij een bepaald moment van de dag, maar eerder bij een gemoedstoestand, een behoefte, ongeacht het tijdstip.

Warme chocolademelk is de ideale drank voor een warm of gezellig moment, alleen of met vrienden, familie, …

Ontdek HIER het Pyramides assortiment.

De meest befaamde praline van Leonidas ‘MANON’ is voortaan ook verkrijgbaar als een heerlijke smeerpasta met de smaak van witte chocolade, praliné en koffie. Mmmm

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en een sneetje vers brood wordt nóg lekkerder met deze exclusieve chocopasta van Leonidas! Of wat dacht u van een zoete onthaasting? Op ijscoupes, wafels en pannenkoeken is deze chocopasta een must!

Deze nieuwe smeerpasta Manon met zonnebloemolie en cacaoboter bevat geen palmolie, is heerlijk romig en smeuïg en makkelijk smeerbaar.

Inhoud: 300 gram

Ontdek tevens onze nieuwe chocopasta met hazelnoten of met pure chocolade: KLIK HIER