Pralines

Verleidelijke rode aardbei vol zomerse zoetheid.

Pure chocolade met sinaasappelsmaak.

Pure chocolade met een vulling van karamelcrème.

Een subtiele en smeuïge praline met vanille-accent.

De zachtheid van melk met die van hazelnootcrème.

Karamel en bergamot omhuld door melkchocolade.

Pure chocolade met vulling van karamel met gezouten boter.

Zoete buche met pistache geparfumeerde marsepein.

Buche van melkchocolade met een kern van pure praliné.

Buche van pure chocolade met een kern van pure praliné.

Buche van witte chocolade met een kern van pure praliné.

Bûche van witte marsepein en stukjes geconfijt fruit.

Vierkant uit melkchocolade met praliné en gepofte rijst.

Vierkant uit pure chocolade met praliné met gepofte rijst.

Kleedje van melkchocolade met gepofte rijst in praliné.

Kleedje van pure chocolade met gepofte rijst in praliné.

Kleedje van witte chocolade met gepofte rijst in praliné.

Verbond van kersenlikeur en bittere chocolade.

Hartje uit melkchocolade gevuld met vanillecrème van het huis.

Een sensueel verbond van chocolade en kokos.

Vulling van roombotercrème met ananassmaak.

Spiraal van pure ganache met een hele hazelnoot

Ganache met een combinatie van nougat en sesam.

Heerlijke aardbeienganache en een mespuntje balsamico.

Ganache van pure chocolade met Yuzu en Drakenfruit.

Praline van melkchocolade, gevuld met een rumganache.

Praline van pure chocolade, gevuld met een rumganache.

Vulling van roombotercrème met zoete banaan-aroma's.

Vulling van roombotercrème met vanille-aroma's.

Ganache van pure chocolade en Mastiha (hars).

Ganache van pure chocolade en piment d’Espelette.

Een hart van likeurcrème met zachte vanillesmaak.

Chocoladecrème en praliné met Fine Orangesmaak.

Ontdek deze pastille van melkchocolade.

Ontdek deze pastille van pure chocolade.

Een intense praline met een fruitig citrushart.

Hartje met gekaramelliseerde huiscrème met koffiesmaak.

Hart van melkchocolade met een vulling van pure praliné.

De essentie van chocolade zonder toegevoegde suiker.

Ganache van pure chocolade en vlierbloesem.

Smeuïge praliné met stukjes amandel.

Het toppunt van smeuïgheid uit pure praliné.

Smeuïge praliné met stukjes feuilletine.

Pure chocolade gevuld met crème met citroensmaak.

Roombotercrème met aardbeiensmaak.

Pure chocolade met huiscrème met koffie- en karamelsmaak.

Pure chocolade met vulling van likeurcrème met advocaat.

Krokant jasje van pure chocolade met Amaretto.

Krokant jasje van pure chocolade met Cointreau.

Krokant jasje van pure chocolade met Curaçao.

Krokant jasje van pure chocolade met Grand Marnier.

Chocolade en likeur: een waar genot voor de liefhebbers.

Krokant jasje van pure chocolade met Passoã.

Krokant jasje van pure chocolade met Poire Williams.

Krokant jasje van pure chocolade met Whisky.

Vulling van roombotercrème met vanillesmaak en praliné.

Vulling van roombotercrème met koffiesmaak en praliné.

De voornaam van een grote dame met een zacht hart.

De voornaam van een grote dame met een zacht hart.

De voornaam van een grote dame met een zacht hart.

Een compacte variante op de beroemde Manon Café.

De essentie van chocolade zonder toegevoegde suiker.

Koffieroombotercrème met praliné en een hele hazelnoot.

Koffieroombotercrème met praliné en een hele hazelnoot.

Koffieroombotercrème met praliné en een hele hazelnoot.

Een verfijnde toets op een verbond van subtiele smaken.

Praliné met koffiesmaak en gekaramelliseerde noten.

Vulling van praliné met gekaramelliseerde noten.

Pure marsepein, gekroond met een amandenoot.

Koffie-ganache past wonderwel met melkchocolade.

Heerlijke vulling van krokante praliné met stukjes feuilletine.

Krokante praliné met een crumble van speculaas.

Zachte praliné met subtiele stukjes veenbes en krokantjes.

Pure chocolade met room- botercrème met pistache.

Ganache van pure chocolade, gevuld met intense chocolade.

Melkchocolade gevuld met pure praliné en een hazelnoot.

Pure chocolade gevuld met pure praliné en een hazelnoot.

Witte chocolade, gevuld met pure praliné en een hazelnoot.

Ganache 72 % cacao-chocolade omhuld door pure chocolade.

Parel met crème van chocolade, praliné en toets van pistache.

De essentie van chocolade zonder toegevoegde suiker.

De essentie van chocolade zonder toegevoegde suiker.

De essentie van chocolade zonder toegevoegde suiker.

Marsepein, het witte goud van Leonidas.

Witte en melkchocolade ganache met echte Rémy Martin Cognac.

Een notentoets op een krokante bodem.

Een toets van cacao op een bodem van zachte chocolade.

Melkchocoladeganache en stukjes speculaas.

Een toets van bittere cacao voor de echte liefhebbers.

Appel, sinaasappel of banaan? Ontdek onze boomgaard.

Gemarmerde melkchocolade gevuld met pure praliné.

Gemarmerde pure chocolade gevuld met pure praliné.