De Paaseitjes zijn er!

De Paaseitjes zijn er!

Leonidas paaseitjes

Wie komt daar piepen? Jawel… de Paashaas. Leonidas heeft een ruim assortiment paaseitjes, waaronder een gloednieuw verrukkelijk eitje.

Voor alle smaken en in alle kleuren

Voor Pasen heeft Leonidas maar liefst 20 verschillende paaseitjes! Er is voor ieder wat wils. Hun verpakkingen in alle kleuren zullen kinderen zeker plezieren. Met deze heerlijke eitjes belooft de paaseierenjacht kleurrijk te worden.

En als klap op de vuurpijl lanceert Leonidas een gloednieuwe smaak: het paaseitje Cookie Dough. Ontdek de legendarische smaak van koekjesdeeg in een paaseitje van melkchocolade! Crème van melk, boter, een vleugje vanille, witte chocolade, enkele stukjes pure chocolade voor het krokante en, als finishing touch, een snufje zout om alle smaken mooi tot hun recht te laten komen.