Praliné en koekjes

Praliné en koekjes

Nieuwe mosaïques

Onze Meester-Chocolatiers verwennen je door de geliefde zachte praliné te combineren met de beste Belgische koekjes en taarten. Een geslaagde combinatie om het langverwachte nieuwe jaar smakelijk in te zetten. Ontdek het nieuwe assortiment van Mosaïques, verkrijgbaar in limited edition!

Mosaïque ‘Frangipane’ (Limited edition)

Een mix van troostende smaken in een praline. De pure chocolade maakt in alle zachtheid plaats voor de traditionele praliné van Leonidas. Wat fijngemalen Faro-amandelen, die doen denken aan frangipane, zorgen voor een krokante toets. Een typisch Belgische smaak met een knipoog naar driekoningentaart.

Mosaïque ‘Pain d’amandes’ (Limited edition)

Onder een jasje van witte chocolade gaat een krokante praliné van Leonidas schuil, vol met koekstukjes met de smaak van bittere amandelen. Een mengeling van zowel zachte als krokante sensaties. Een zoetigheid geïnspireerd op de Brusselse specialiteit amandelbrood.

Mosaïque ‘Speculoos’

Een praline met een jasje van melkchocolade, versierd met pure Leonidas-chocolade, en een heerlijke vulling van krokante praliné met subtiele toetsen van speculaas.

Mosaïque ‘Feuilletine’

Een praline met een jasje van Leonidas-melkchocolade, versierd met witte Leonidas-chocolade, en een heerlijke vulling van krokante praliné met feuilletine. Geïnspireerd op de Brugse kletskoppen.