Zomer, Zon, Zeevruchten

Zomer, Zon, Zeevruchten

Geen zomer zonder zeevruchten van Leonidas

Daar is de zomer weer: een stralende zon, een briesje door je haren en heerlijk niets doen. Het enige wat nog ontbreekt? Een doosje geluk met de gemarmerde schatten van de zee: de chocolade zeevruchten van Leonidas.

Kleine momentjes van geluk

Onze zeevruchten van krakende kwaliteitschocolade doen je van de vakantie dromen. Vang zeepaardjes, mosselen, garnalen en torentjes, verkrijgbaar in zwarte of melkchocolade. Met hun frisse vulling van praliné met karamelsmaak doen ze altijd aan vakantie denken.

Zomers nieuwe verpakking

De zeevruchten van Leonidas zitten dit jaar in een zomers jasje. Dankzij de vrolijke blauw-wit gestreepte verpakking in de vorm van een strandcabine waan je je zo op het strand: proef je de zomer al?

Haal je portie zomergeluk nu in huis.